Generande hårväxt är och har alltid varit ett problem för många kvinnor och män. Att slippa behöva raka, noppa eller vaxa vore en dröm för många. Men det är möjligt att bli av med sin generande hårväxt permanent! Vi på Touch Of Beauty arbetar med Epilia diodlaser + RF som är en av marknadens senaste utrustning för behandling av oönskad hårväxt. Epilia är en unik och innovativ utrustning som kan behandla i stort sett alla hud- och hårtyper tack vare sin RF (radiofrekvens) funktion.

Behandlingen

Det rekommenderas alltid att man inleder en behandlingskur med en konsultation, då vi tar reda på din hud- och hårtyp samt dina mål med behandlingen. Innan en behandling är det viktigt att du inte har solat minst 2 veckor innan behandlingstillfället, då risken för bränningar ökar.

Behandlingen inleds med att en gel appliceras på behandlingsområdet för att skydda huden samt underlätta arbetet. Maskinen ställs in efter din hud- och hårtyp. När behandlingen är igång så behandlar man huden punktvis med handenheten som skickar ut laserljus och eventuellt radiofrekvens ner i hårroten och värmer upp den till cirka 70 grader vilket gör att den elimineras.

Att tänka på

När man inleder en permanent hårborttagningskur är det viktigt att du inte äter någon medicin som gör dig ljuskänslig, detta kan påverka din behandling och öka risken för brännskador. Man får inte sola 4 veckor innan eller efter sin behandling, eftersom att din hudtyp ändras och risken för bränningar ökar. Plocka, vaxa eller bleka området bör undvikas helt 4 veckor innan behandlingen och genom hela behandlingskuren.

Vilka kan behandlas?

Med vår utrustning Epilia diodlaser + RF kan vi behandla i stort sett alla hud- och hårtyper, tack vare radiofrekvens funktionen. RF ökar möjligheterna att även kunna eliminera ljust hår som tidigare varit omöjligt. Även mörk hy kan behandlas mer skonsamt och effektivt tack vare RF.

Självklart är den “perfekta” kunden någon med ljus hy och mörkt hår, då är det lättare för laserns ljus att absorberas av melaninet i håret och eliminera hårroten.

epilia

Utrustningen

Epilia Diodlaser + RF är en av marknadens kraftfullaste och mest effektiva utrustning som kan behandla i stort sett alla hud- och hårtyper. Med radiofrekvensfunktionen kan man nu behandla människor som tidigare varit omöjliga att behandla.

Vid en permanent hårborttagningsbehandling med t.e.x. IPL är behandlingen beroende av att ljuset absorberas av melanin, därför kan man inte behandla ljust hår (det har mycket lite melanin). Med Epilia är inte laserbehandlingen lika beroende av melaninet i håret eftersom radiofrekvensfunktionen hjälper till att vägleda lasern till sitt mål, hårroten.

Epilia Diodlaser + RF är en Medical CE godkänd utrustning av högsta kvalitet levererad av Klinikutrustning Sverige AB

PRISLISTA